Probleem oplossingen

Wanneer u inkoopt in China zou het wel eens voor kunnen komen dat u in een zakelijk conflict raakt met uw leverancier of op problemen stuit bij uw huidige fabriek in China. Wij bieden service op maat bij problemen met fabrieken en zakelijke conflicten in China.

Probleem oplossingen in China

Succesvol inkopen in China gaat niet zonder slag of stoot. Gedurende het tot stand brengen van een betrouwbaar en winstgevend inkoopkanaal kunnen vele problemen en valkuilen voorkomen die eerst opgelost moeten worden alvorens de inkoopactiviteiten worden vervolgd. Het zaken doen in China is in het grondbeginsel ook niet eenvoudig. Hierbij is het dan ook vaak noodzakelijk dat er hulp en ondersteuning op maat in China ingeschakeld moet worden. Met het bieden van specialistische hulp en oplossingen op maat kunnen wij verschillende problemen in China oplossen zodat onze klanten verder kunnen bouwen aan betrouwbare en winstgevende inkoopbronnen in China.  


Problemen met leverancier/fabriek in China

Het kan voorkomen dat u op een probleem of conflict stuit met uw huidige fabriek/leverancier in China. Allerlei uiteenlopende problemen of conflicten kunnen voorkomen tussen u als bedrijf en fabriek in China. Om tot een goede voor beide partijen winstgevende oplossing te komen voor een probleem bij een leverancier in China is het noodzakelijk dat er op locatie in China met de fabriek onderhandeld/overlegd wordt. Het rendement van een overleg ten behoeve van het oplossen van problemen bij de Chinese leverancier ligt vele malen hoger wanneer er “face to face” tot een oplossing gekomen wordt. Met deze dienst bieden wij hulp en ondersteuning voor het oplossen van problemen bij leveranciers in China. Elk probleem is vrijwel uniek. Wij bieden daarom service op maat.   


Specialisme voor zakelijke conflicten en problemen in China

  • Bemiddelen bij zakelijke conflicten
  • Ontwerpen van oplossingen op maat
  • Accuraat oplossen van problemen bij leveranciers in China
  • Advies en ondersteuning bij onderhandelingen in China
  • Uitvoeren van onderhandelingen in China

Elk probleem of conflict wordt benaderd op een unieke manier. Elk probleem of conflict is namelijk vrijwel uniek. Met het bieden van oplossingen en ondersteuning bij problemen en conflicten in China halen wij het onderste uit de kan voor onze klanten.Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u weten wat wij voor uw probleem of conflict kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

ProbleemOplossingen

 

Verification