Inkoopagent

Als specialisten in China weten wij precies welke kwaliteits- en productiestandaarden essentieel zijn. Als specialisten creëren wij zekerheid, betrouwbaarheid, controle en invloed op het productieproces van uw producten bij de leverancier in China.

Inkoopagent

Het meest essentiële onderdeel van een succesvolle onderneming is het in bezit zijn van de juiste inkoopbronnen en middelen. De juiste inkoopbronnen en middelen leveren namelijk uw bedrijf winst op. De inkoopafdeling kunt u vergelijken met de fundering van een gebouw. Wanneer de fundering slecht gebouwd is zal het gebouw vroeg of laat instorten. Wanneer wij dit vergelijken met de inkoopafdeling van een bedrijf weergeeft dit dat het van essentieel belang blijkt voor de groei van een bedrijf  dat alle inkoopactiviteiten plaats vinden bij de juiste inkoopbronnen met de juiste middelen. Onze dienst als inkoopagent in China voldoet aan de vraag naar deze middelen. Wij ondersteunen en begeleiden u door het gehele inkoopproces of voert geheel alle inkooptaken uit in China. Met onze werkmethodes binnen deze dienst garanderen wij dat u kwaliteit, winstgevend en accuraat kan inkopen in China. Als inkoopagent zijn wij een extensie van uw bedrijf op locatie in China. Deze dienst creëert de mogelijkheid bedrijven betrokken te zijn en invloed uit te oefenen op het gehele productieproces. Wij verzekeren onze klanten een import van producten onder de juiste condities met de juiste kwaliteit.


Buitenlandse inkoopagent in China

Als buitenlandse inkoopagent in China weten wij simpelweg welke segmenten en standaarden essentieel zijn om in China producten in te kopen die voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Onze specialistische werkmethodes zijn gebaseerd op de voorwaarden en eisen van onze klanten. Met deze dienst creëert u de zekerheid van het hebben van een specialistische buitenlandse inkoopagent op locatie in China die niets aan het toeval overlaat. Wij verzekeren u dat uw bedrijf producten inkoopt op het juiste prijs- en kwaliteitsniveau. Een verzekering van het winstgevend en betrouwbaar inkopen en importeren van producten in en uit China.


Uitvoerende werkzaamheden

Onze uitvoerende werkzaamheden als inkoopagent in China zijn gedetailleerd en uitgebreid. Wij verzorgen letterlijk alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat u producten importeert op het juiste prijs- en kwaliteitsniveau. Hieronder ziet u een aantal werkzaamheden die worden uitgevoerd als inkoopagent van uw bedrijf in China.

+ Contracting     + Onderhandelen     + Kwaliteitscontroles     + Toezicht op productie     + Supervisie bij laden container/vrachtUw inkoopactiviteiten in China is onze specialiteit.
Voor meer informatie neem dan contact met ons op. 

Inkoopagent aanvraag

 

Verification