Hulp & Ondersteuning

Op zoek naar hulp en ondersteuning bij het inkopen in China? Wij zijn inzetbaar voor uw bedrijf voor het regelen van bepaalde zaken en de uitvoering hiervan in China. Wij bieden hulp en ondersteuning op incidentele en structurele basis.

Hulp & Ondersteuning

Voor bedrijven kan het een moeilijk uitvoerbare opgave zijn om bepaalde zaken te regelen in China. Dit kan vele redenen hebben echter het feit blijft dat het niet efficiënt werken is wanneer u zaken doet met China vanuit Nederland. Vanuit een financieel- en productiviteitsoogpunt kan het daarom wel eens voordelen hebben om hulp en ondersteuning in te schakelen in China. Dit voor verschillende zaken welke beter geregeld kunnen worden in China. China Import Leads BV biedt daarom hulp en ondersteuning in China op incidentele of structurele basis.


Incidenteel

Het kan zo zijn dat u als bedrijf direct een aantal zaken geregeld moet hebben in China. Omdat u in Nederland werkzaam bent kan de afstand het regelen van deze zaken in China bemoeilijken. Daarnaast kan het zo zijn dat u de middelen niet bezit om het één en ander geregeld te krijgen in China. China Import Leads BV biedt u daarom hulp en ondersteuning in China op incidentele basis. Onze China specialisten kunnen bepaalde incidentele zaken voor u regelen in China waardoor u tijd en kosten bespaard. U geeft aan wat de opdracht in China inhoudt en wij zullen onderzoeken hoeveel tijd wij hiervoor nodig zullen hebben.


Structureel (Contractueel)

Als bedrijf bent u op zoek naar de meest productieve en winstgevende manier voor het regelen van uw inkoopgerelateerde zaken in China.Het kan zo zijn dat uw bedrijf hoge kosten maakt voor het reizen tussen Nederland en China en dat de productiviteit voor het regelen van zaken in China niet het gewenste niveau behaalt. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat u simpelweg geen tijd hebt om zaken te regelen in China. In dit soort gevallen kan het meer winstgevend zijn het regelen van deze zaken uit te besteden. Wanneer u te maken hebt met maandelijks terugkomende werkzaamheden in China kan dit een meer winstgevende en productieve oplossing zijn. Wij bieden op structurele basis ondersteuning in China waarbij onze China specialisten inzetbaar zijn om uw terugkomende werkzaamheden in China uit te voeren. Op basis van de werkzaamheden zullen wij bekijken hoeveel uur wij voor de uitvoering hiervan nodig hebben per maand. Door een een passend contract af te sluiten bent u op structurele basis verzekerd van een bekwame uitvoering van uw terugkomende werkzaamheden in China.


Voor meer informatie neem dan contact met ons op. 

Hulp en ondersteuning aanvraag

 

Verification