Fabriekscheck

Onze Fabriekscheck creëert de mogelijkheid een fabriek in China te verifiëren, controleren en analyseren op alle essentiële aspecten binnen de fabriek. Creëer duidelijkheid over de productieprocessen en ontdek d.m.v. documentatie en beeldmateriaal met wie u nu echt zaken doet.

Fabriekscheck

Een fabriekscheck geeft u de mogelijkheid om een fabriek in China te kunnen verifiëren en grondig te laten analyseren. Met deze creëert u zekerheid dat uw bedrijf met de juiste fabriek zaken doet of zaken wil gaan doen. Onduidelijkheden over de fabriek worden aan het licht gebracht waardoor risico’s zo veel mogelijk gereduceerd. Een fabriekscheck zorgt voor zekerheid van het hebben van de juiste inkoopbron in China. Specialisten analyseren en inspecteren alle aspecten en onderdelen van de fabriek, zijn productielijn en huidige gefabriceerde producten. Verschillende segmenten geven een uitgebreid en duidelijk beeld van de fabriek zelf, zijn werkwijzen, werkmethodes en kwaliteitsniveau. Wij verifiëren en analyseren de fabriek en rapporteren de resultaten.


Buitenlands uitgevoerde Fabrieksaudit

Als buitenlandse specialist in China verstaan wij tot in detail dat bedrijven onafhankelijke en correcte resultaten verwachten wanneer een audit wordt uitgevoerd. Als specialisten in China hanteren wij standaarden binnen de beoordeling welke voldoen aan de eisen van onze cliënten. Als buitenlands inkoopagent in China weten hoe een fabriek in China zou moeten opereren om de onze cliënt kwalitatief de juiste producten te kunnen leveren. Een Fabrieksaudit laat u uw fabriek in China analyseren en verifiëren op alle facetten welke van invloed zijn omtrent alle inkoopactiviteiten.


Fabriekscheck op een fabriek in China door China Import Leads

Documentatie

Wij leveren onze cliënten uitgebreide documentatie over een betreffende fabriek in China. Wij inspecteren, analyseren en toetsen de fabriek in China grondig en accuraat voor onze cliënt. Alle essentiële aspecten voor onze cliënt worden uitgelicht in de documentatie. Uit de documentatie blijkt of onze cliënt met de juiste inkoopbron in China te maken heeft.


Onze Fabriekscheck verifieert, controleert en analyseert uw fabriek in China.
Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

FabrieksCheck aanvraag

 

Verification