Over ons

China Import LeadsChina Import Leads B.V. voorzien bedrijven welke inkopen in China van inkoopondersteunende diensten. OP het gebied inkoopgerelateerde activiteiten in China slaan wij een brug tussen Europa en China. Wij werken voor u in China en voegen waarde toe met onze kennis en betrouwbaarheid. Wij kunnen u helpen binnen het gehele inkoopproces. Dit zowel met aparte losse werkzaamheden als met een volledig traject.

Ons bedrijf en China specialisme zet zich in voor veilige, stabiele en betrouwbare inkoopactiviteiten in China van uw bedrijf. Onze jarenlange ervaring op het gebied van inkopen in China en cross-cultural management slaat een brug tussen de afstand maar ook tussen de kennis. Onze kennis en ervaring vertaald zich in de kwaliteit van onze diensten.guangzhou-skylinekantoorgebouw

Kantoren in Guangzhou, Yiwu en Hong Kong

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Guangzhou (Canton). Deze belangrijke stad betreft de hoofdstad van de provincie Guangdong. Een miljoenenstad welke onderdeel is van de Pearl River Detla (PRD). Een krachtig industrieel ontwikkeld gebied met bekende steden als bv. Shenzhen, Dongguan en Zhongshan als onderdeel.

Vanuit ons hoofdkantoor in dit belangrijk industrieel gebied reiken wij door heel China. Wij reiken uit naar de fabrieken in de binnenlanden en tot de productielijnen binnenin. Van inkoop technische werkzaamheden tot ondersteunend werk vanuit onze kantoren.


ervaringen met China import leads China Import Leads in China Over China import leads informatie China Import Leads China, Nederland, informatie, over ons