Ondersteuning aan uw inkoop(afdeling) in China wanneer u niet verder komt

Wij van China import leads bieden ondersteuning aan uw inkoopafdeling. Wij maken daarbij graag een duidelijke scheiding binnen het inkoopagentschap, inkoopkantoor of inkoop ondersteunend bedrijf in China. Waar men regelmatig zelf als leverancier acteert (trading company) en tussen de leveranciers en u als importeur gaat zitten doen wij dit niet. Wij bieden inkoopondersteuning aan uw inkoopafdeling en activiteiten in China. Hierbij bent u zelf in het bezit van de inkoopkanalen,  leveranciers en mogelijk waardevolle resultaten die wij voor u behalen.

Ondersteuning aan uw inkoopactiviteiten in China

Wij werken voor u in China waar u ons wenst nodig te hebben. Dat betekent dat wanneer u en uw inkoopteam vindt dat er hulp in China benodigd zal zijn wij deze hulp kunnen bieden. Wij ondersteunen en helpen bij het inkooptraject in China. Echter nemen geen handelspositie (trading positie) in waarbij u afhankelijk bent van ons. Dat betekent dat wij ingezet kunnen worden voor het beheren van een geheel inkooptraject als u dit wenst, enkel voor het uitvoeren van een kwaliteitscontrole of bijvoorbeeld voor het doen van een onderzoek ter verbetering van uw inkoopproces. Wij bieden ondersteuning in China wanneer u even niet verder komt.

Transparante werkwijze in China

Als internationaal opererend bedrijf wilt u graag zelf de juiste keuzes wereldwijd kunnen maken. Wanneer u investeringen plaatst bij fabrieken in China begrijpen wij volledig dat u daar zelf zo veel mogelijk controle over wilt hebben en behouden. Wij begrijpen deze denkwijze en passen onze werkwijze en visies daar dan ook op aan. Op basis van uw werkwijze binnen uw inkoopafdeling , voeren wij werkzaamheden uit in China ter ondersteuning van uw inkoopafdeling. Het transparantie niveau van deze werkwijze wordt daarbij in samenspraak met u van te voren bepaald. Dit zodat u ook zoveel mogelijk controle behoudt over onze rol binnen uw inkooptraject in China. Met uitgebreide documentatie, beschrijvingen, kennisdelingen, foto materiaal en video materiaal documenteren wij de werkzaamheden uitgevoerd en resultaten behaalt in China. Deze documentatie zorgt voor een zo hoog mogelijk transparantie niveau. Het zorgt ervoor dat u op afstand een juist onderbouwde beoordeling kunt doen aangaande de behaalde resultaten en van ons als inkoop ondersteunend bedrijf in China.

Vrijblijvende ondersteuning en hulp in China

Ondersteuning en hulp bij inkoopactiviteiten in ChinaAls inkoop ondersteunend bedrijf in China bieden wij ondersteuning en onze diensten aan waar u dat graag toegepast ziet. U bent in de mogelijkheid gebruik te maken van onze diensten en kennis wanneer u even niet verder komt. Dit houdt in dat u bij een samenwerking ons kunt inzetten maar u niet structureel vast zit aan het gebruikmaken van onze diensten. Wij helpen u wanneer u ons nodig hebt in China en trekken ons vervolgens terug wanneer een eerder overeengekomen project afgerond is. Wij bieden dan ook vrijblijvende ondersteuning en hulp in China zonder dat u ergens aan vast zit.