Fabrieken in China

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier die uw producten fabriceert voor een lage prijs dan bent u op zoek naar een fabriek in China. U bent op zoek naar fabriek in China die uw producten fabriceert in de door u gewenste prijsklasse. Deze fabrieken bevinden zich inderdaad in China. Doordat China vrijwel productieland nummer één in de wereld betreft bent u verzekerd van het feit dat u in China de juiste fabriek kunt vinden die bij u past.

Ga verder naar een overzicht met Chinese fabrieken en impressies

Hoe vindt u een goede fabriek in China?

China betreft een productieland, ook wel eens het grootste productieland van de wereld genoemd. Het vinden van een goede fabriek die bij u als ondernemer past lijkt op het eerste gezicht een makkelijke opgave. In de beeldvorming lijkt het logica dat wanneer er vele fabrieken gevestigd zijn in China dat deze ook logischerwijs makkelijk te vinden zijn. Dit is een logica wat voor het land China geen logica blijkt. Doordat China geïsoleerd is als land, geïsoleerd is op het internet, vele cultuurverschillen kent en op taalgebied een contrast vormt met het westen blijkt het vinden van een goede fabriek een opgave van niveau. Deze opgave van niveau is daarentegen wel haalbaar echter komen hier een aantal aspecten bij kijken.

Het vinden van een fabriek in China start vaak bij een zoektocht op het internet. Via zoektermen als fabrieken in China of “factory in China” gaat u op zoek naar fabrieken die zich mogelijk bevinden op het westerse internet. De zoekresultaten die hierop volgen zullen vaak uitkomen op de welbekende websites zoals “Alibaba.com” en bijvoorbeeld “made-in-china.com”. Op websites als deze lijkt het vaak een makkelijke opgave om een leverancier te vinden die uw producten fabriceert. Anderzijds worden deze websites ook geplaagd door oplichterijen waardoor het zoeken van fabrieken op deze websites tot een risicofactor wordt omgedoopt. Doordat het praktisch onmogelijk blijkt voor de westerse ondernemer om deze bedrijven, die pretenderen fabrieken te zijn, te verifiëren blijft het zoeken naar fabrieken op deze websites altijd een zoektocht met een hoge risicofactor.

Wanneer u vrijwel de volle zekerheid wilt dat u in contact bent met een goede en betrouwbare fabriek in China kunt u altijd twee acties ondernemen. Deze twee juiste vormen van zoeken naar fabrieken in China hebben wij hieronder voor u uitgelicht.

  1. Nederlandse bedrijven fabrieken in China kunnen leveren
    De meeste zekerheid voor het vinden van de juiste fabriek voor u als ondernemer behaalt u door een Nederlands bedrijf in te schakelen die u een fabriek in China op maat kan leveren. Wij van China Import Leads leveren het westers bedrijf fabrieken door heel China binnen elke branche en voor de productie van elk product. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 
  2. Afreizen naar het land China
    Zekerheid heeft u nooit als u het diepe in reist door naar China af te reizen. Echter een bezoek aan fabrieken in China is het meest leerzame project wat u als ondernemer kunt doen. Door naar China af te reizen en fabrieken op eigen gelegenheid te bezoeken doet u kennis op van hoge waarde. Echter zijn hierbij wel een aantal aspecten van belang. U hebt begeleiding nodig in het land. Dit hebt u op alle vlakken nodig. Iemand die u de weg wijs maakt in China is noodzakelijk om een leerzame reis neer te zetten. Wanneer u werkt met China Import Leads als uw inkoopagent zijn wij altijd op locatie om u te begeleiden en te ondersteunen. 

Wanneer u wilt slagen in de zoektocht naar fabrieken in China zijn de twee bovengenoemde opties het meest effectief.

Kom in contact met betrouwbare Chinese fabriekenHulp bij het vinden van de juiste Chinese fabriekenVerifieer en controleer of uw fabriek aan de juiste standaarden voldoet

Waar zijn fabrieken in China gevestigd?

Door heel het land zijn er fabrieken gevestigd echter de gebieden waar het overgrote deel zich hebben gevestigd zijn rond de grote exporthavens van China. Rondom havens bij steden als Shenzen, Guangzhou, Shanghai, Ningbo, Tianjin enzovoort zijn logischerwijs vele fabrieken gevestigd. Omdat vele fabrieken in China op basis van FOB (Free On Board) leveren betekent dit dat zij zelf het transport betalen tot dat de container op het schip is geladen. Mocht een fabriek zich op een lange afstand van een haven gevestigd hebben zullen zij automatisch op hogere transportkosten komen die zij zelf moeten betalen. Dit komt om deze reden dus niet vaak voor. Een zoektocht naar fabrieken in China start dus vrijwel altijd rondom de havensteden van China.

Ook rondom vele exportluchthavens zijn een groot aantal fabrieken gevestigd. Vaak heeft hangt het af van het soort product dat een fabriek produceert waar deze zich vestigt. Het soort transport dat bij een soort product hoort bepaald vaak of een fabriek zich rondom de exporthavens van China vestigt of rondom exportluchthavens.