Diensten

Fabrieken

China Import Leads voorziet u in de vraag naar de juiste en meest waardevolle Chinese fabrieken en leveranciers. Doordat wij vanuit onze database een selectie- en vergelijkingstraject uitvoeren, op basis van de voorwaarden en wensen van de klant, leveren wij de juiste Chinese fabrieken op maat.

Lees meer »

Inkoopagent

Als specialisten in China weten wij precies welke kwaliteits- en productiestandaarden essentieel zijn. Als specialisten creëren wij zekerheid, betrouwbaarheid, controle en invloed op het productieproces van uw producten bij de leverancier in China.

Lees meer »

Fabriekscheck

Onze Fabriekscheck creëert de mogelijkheid een fabriek in China te verifiëren, controleren en analyseren op alle essentiële aspecten binnen de fabriek. Creëer duidelijkheid over de productieprocessen en ontdek d.m.v. documentatie en beeldmateriaal met wie u nu echt zaken doet.

Lees meer »

Kwaliteitscontroles

Als buitenlands inkoopagent in China weten wij welke kwaliteitsstandaarden de onze cliënt verwacht. Onze kwaliteitscontroles creëren zekerheid en duidelijkheid over de kwaliteit en staat van uw producten bij de fabriek. Ontwijk risico’s door het laten uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Lees meer »

Hulp & Ondersteuning

Op zoek naar hulp en ondersteuning bij het inkopen in China? Wij zijn inzetbaar voor uw bedrijf voor het regelen van bepaalde zaken en de uitvoering hiervan in China. Wij bieden hulp en ondersteuning op incidentele en structurele basis.

Lees meer »

(Persoonlijke)Begeleiding

Wanneer u afreist naar China is het niet vanzelfsprekend dat uw zakenreis effectief en geslaagd verloopt. Het bieden van (persoonlijke)begeleiding, organiseren van handelsmissies en begeleiding in China dragen bij aan het slagen van uw zakenreis.

Lees meer »

Probleem oplossingen

Wanneer u inkoopt in China zou het wel eens voor kunnen komen dat u in een zakelijk conflict raakt met uw leverancier of op problemen stuit bij uw huidige fabriek in China. Wij bieden service op maat bij problemen met fabrieken en zakelijke conflicten in China.

Lees meer »
Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen Onze diensten