Canton fair bezoeken (Guangzhou, Pazhou)

De Canton Fair betreft de grootste beurs van China. Wanneer u de Canton Fair wilt bezoeken dan maakt u hoogstwaarschijnlijk een juiste keuze. Het is het uithangbord voor het industriele imago van China. Jaarlijks wordt de Canton Fair twee keer georganiseerd. Deze vindt plaats in het voorjaar in de maanden april en mei met daarbij in het najaar in oktober en november. U heeft dan ook twee momenten in het jaar dat u de Canton Fair kan bezoeken. De Canton Fair wordt geëxploiteerd in het Canton Fair complex (Pazhou Import & Export gebouw) in Guangzhou.

Canton fair China bezoeken

Canton fair heeft 3 fases

De Canton fair is benoemd tot de grootste beurs van China. Deze naam heeft men niet alleen te danken aan de enorme hoeveelheid vierkante meter aan beursvloer. De Canton Fair wordt ook de grootste beurs genoemd omdat vrijwel alle productbranches en sectoren aan bod komen binnen deze fair. Doordat de Canton Fair alle branches behandeld bent u er zeker van dat als u deze beurs in China bezoekt dat u gewenste leveranciers voor uw product vindt.

Om het mogelijk te maken alle producten en branches aan bod te laten komen heeft de Canton Fair haar beurs in 3 fases opgedeeld. U kunt daarbij alle fases van de Canton Fair bezoeken. Elke fase heeft een aantal branches welke ingedeeld zijn in delen op de beursvloer. De volgende fases zijn van toepassing.

Canton fair Pazhou bezoekenFase 1
Elektronica & huishoudelik elektronische producten
Lichten en lichtonderdelen
Voertuigen en onderdelen
Machines
Bouwmaterialen
Energiebronnen
Chemische producten
Internationaal dek

Fase 2
Consumenten producten
Bezoek fabrikanten op de Canton FairMeubelen en accesories
Huisdecoratie (Bouw)
Promotieartikelen en giveaways

Fase 3
Kantoor artikelen
Koffers en tassen
Recreatie producten
Food
Medicijnen en gezondheidsproducten
Medische apparaten
Textiel & kleding
Schoenen
Internationaal dek

Buiten deze specifieke branches zijn er ook intelligente producten en bedrijven te vinden. Deze vindt u meestal buiten de hallen. Deze bevinden zich in de verbindingselementen van de hallen binnen het gebouw (midden). Hier zijn bijvoorbeeld vaak Nederlandse product design bedrijven welke hun producten en diensten tentoonstellen.

Bezoeken van de Canton Fair Guangzhou

Bezoeken van de Canton Fair

Het bezoeken van de Canton Fair is een ervaring op zich. Het is een zeer grote beurs die wij in Europa maar weinig kennen. Het brede aanbod van producten en fabrikanten zorgt voor een bron potentieel. Het is de ideale beurs wanneer u op zoek bent naar nieuwe producten om in Europa op de markt te brengen. Ook wanneer u op zoek bent naar verschillende soorten producten binnen verschillende productcategorieën dan kunt u de het beste de Canton Fair bezoeken.

Wanneer u de Canton Fair wilt bezoeken is het vereist dat u een zakelijk visum aanvraagd. Deze heeft u nodig om China als land binnen te komen. Ook als u via Hong Kong het land in wilt dient u in het bezit te zijn van een geldig visum. Heeft u vragen over het aanvragen van een zakelijk visum? Neem dan contact met ons op.

Begeleiding bij uw Canton Fair bezoek

Wij kunnen u begeleiden tijdens uw bezoek aan de Canton Fair. Het kan zo zijn dat u tijdens uw bezoek tegen comminucatieproblemen en een gebrek aan ervaring aan loopt. Wij kunnen u ondersteunen bij uw bezoek aan de Canton Fair zodat u de juiste ervaring naast u hebt staan. Ook in de comminucatie ondersteunen wij u. Dit zodat u juist kunt comminuceren met de fabrikanten en de fabrikanten ook met u. U zult dan samen met ons de Canton Fair bezoeken. Bij de voorbereiding kunnen wij u helpen in het voorbereiden van uw bezoek aan de canton fair. Wij kunnen u voorzien van officiele uitnodigingsbrieven en de juiste hotels voor u boeken. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over het bezoeken van de Canton Fair.

Canton Fair bezoeken